За да простиш изневяра или трябва да обичаш много,  или

...
За да простиш изневяра или трябва да обичаш много,  или
Коментари Харесай

Кои зодии ПРОЩАВАТ изневяра и кои НЕ?

За да простиш невярност или би трябвало да обичаш доста,  или би трябвало да вярваш във втория късмет и че всеки заслужава подобен. Някои зодии са способни да простят, само че други в никакъв случай не биха го създали. Ето кои са те:
Овен: Овните са прекомерно мощна зодия с голямо его и е невероятно да простят невярност. Нарани ли ги някой по този метод, го зачертават вечно от живота си и няма връщане обратно. Никога не се подхлъзвайте пред тях, тъй като в никакъв случай няма да можете да си ги върнете назад.
Телец: Телците си мислят, че в никакъв случай не биха могли да простят, в случай че индивидът до тях им изневери. В момента обаче, в който им се случи, схващат че, в случай че обичат прекомерно мощно, могат да простят даже и това. Малко се мекушави по темперамент, нищо че си дават тип на по-силни.
Близнаци: Представителите на тази зодия не простят съвсем нищо, какво остава за изневярата. Те са доста горделиви, обичат себе си на първо място и не биха разрешили някой да им се качва на главата, да ги лъже и по-късно още веднъж да са в положителни връзки. Просто забравете!
 В какви знаци на зодиака най-често се влюбват мъжете В какви знаци на зодиака най-често се влюбват мъжете
Сигурно сте забелязали, че в някои девойки непрестанно се влюбват, до момента в който на други никой не им обръща внимание. Астролозите имат вяра, ч...
Рак: Раците в никакъв случай не биха си показали по какъв начин могат да простят невярност. При тях обаче това може да се случи, единствено в случай че изневярата е направена от човек, който в действителност обичат и дават всичко за него. Болката и обидата са огромни, само че обичта надвива най-после.
Лъв: Последното нещо на света, което Лъвовете биха дали прошка, е точно изневярата. Те държат доста на честните взаимоотношения, на фамилната чест и на персоналното си достолепие. Ако някой ги настъпи там, без значение дали с него имат 2,3 или 5 деца, на мига си стягат багажа и обръщат нова страница от живота си.
Дева: Девите са по-мекушави и могат да простят, въпреки и по-късно да припомнят и натякват за случилото се доживот. Винаги остава горчилката, в никакъв случай не съумяват да не помнят изцяло и да простят с цялото си сърце, само че са склонни да останат с индивида, който по този начин ги е наранил.
Везни: Везните са доста положителни по душа и от време на време даже наивни. Биха дали прошка и най-бруталната невярност, в случай че насреща им се обещае, че това повече няма да се случи. Дали е по този начин, дали е следващата неистина, Везните не знаят, само че имат вяра в положителното, във втория късмет и в това, че любовта може да лекува всичко.
Скорпион: Скорпионите са зодия, която освен, че не прости изневярата, а и грубо отмъщава на всеки, който се е осмелил да се подиграе с тях. Стават доста зли, когато някой ги настъпи по слабото и място, а това да бъдат предадени в любовта е най-ранимото им място. Никога не изневерявайте на Скорпион, тъй като ще направи живота ви черен.
 Изповед на една засегната жена: 3 години ми изневерява с най-хубавата ми другарка Изповед на една засегната жена: 3 години ми изневерява с най-хубавата ми другарка
Споделената обич е най-вълшебният подарък, който можем да получим от Съдбата. За страдание, даже да си мислим, че сме разкрили принца н...
Стрелец: Стрелците си мислят, че не са склонни да простят невярност. Обаче, когато такава им се случи, осъзнават, че любовта за тях стои на по-високо равнище и имат вяра, че човек може да се промени, в случай че в действителност го желае. Затова простят, не помнят и не престават напред.
Козирог: Козирозите не биха дали прошка невярност, даже да имат огромно семейство, доста деца и дълъг брак зад тила си. Ако някой реши да се подиграе с тях, си хващат багажа и в никакъв случай повече не поглеждат обратно.
Водолей: Водолеите биха дали прошка съвсем всичко на този свят, само че не и измяната в любовта. За тях или си с един човек до края на живота си, или просто няма смисъл да са във връзка, в която към този момент има нещо счупено. За тях изневярата е немислима, а прошката – тематика табу.
Риби: Рибите са от зодиите, които имат вяра, че човек може да направи неточност и в никакъв случай повече да не я повтори, в случай че в действителност осъзнава, че е сбъркал. Затова са склонни да простят невярност и това не им пречи, с цел да са щастливи по-късно с индивида, който един път е сбъркал и ги е наранил.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР